Во рамкте на координираните активности во акцијата "За чисто и убаво Кавадарци" а во соработка со „Мој општинар“ и ЈП „Комуналец“. ви тек е реконструкција на дел од тротоарот на ул.„Илинденска“ .Имено таму каде се констатирани оштетувања на тротоарит од корењата на стеблата се врши корекција и урбанистичко средување на состојбата.

86479791_2650622471828464_1504382187426807808_n

86970170_2650622511828460_3061525797522112512_n