МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ДЕНЕСКА НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА МАЈЧИНИОТ ЈАЗИК ВО БИБЛИОТЕКАТА „ФЕТКИН“ НАСТАПИЈА УЧЕНИЦИТЕ ОД 9-ТО ОДДЕЛЕНИЕ НА ООУ„ТОДЕ ХАЏИТЕФОВ„ ПОД МЕНТОРСТВО НА НАСТАВНИЧКАТА ОЛГИЦА МЛАДЕНОВСКА.ТИЕ ПОДГОТВИЈА ДРАМАТИЗАЦИЈА ЗА АНЕГДОТА ЗА ИТАР ПЕЈО.

ДИРЕКТОРКАТА НА БИБЛИОТЕКАТА, ВЕСНА ГРКОВА, СО ИЗЈАВА ЗА МЕДИУМИТЕ ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА МАЈЧИНИОТ ЈАЗИК.