МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Според Д-р спец. епидемиолог Ристе Јовановски во изминатото деноноќие се регистрирани : 1 позитивен на коронавирус во Кавадарци-лице од 40 години и едно лице од Неготино на возраст од 20 години.

Едно лице починало од Ковид 19 во Болницата „8 Септември„ во Скопје.

Денеска евидентираниете се со ЛКС и се на домашно лекување.

м.д.

index