МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Општина Кавадарци од името на ЈП Комуналец ги известува : станарите на улиците „Киро Крстев“ и „Димче Мирчев` дека : По барање на локалното население, со дозвола на Локалната Самоуправа, а со цел уредување на кејот, се известуваат станарите на улиците Киро Крстев и Димче Мирчев дека од 02.11.2020 година контејнерите од 5м3 што се поставени после мостот на ул.Слога ќе бидат дислоцирани. Сметот од овие улици ќе се собира редовно како и до сега, а за поголема количина на отпад граѓаните ќе можат да го истураат директно на депонијата Мелци каде услугата е бесплатна.“ се наведува во известивањето.