МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Советот на превентива против малолетничка деликвенција(СППМД) со Советот на општинава денеска во Кавадарци одржа презентација на сработеното на Комисијата која работи во ова тело во насока на подобрување на односите во заедницата.

видео изјави на : Ѓоко Нанчев- СППМД-Kaвадарци

Виолета Димитрова- советник