МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општината за оваа инвестиција ќе потроши 19 милиони денари, пари од буџетот, а целта е зградите да добијат освежен лик, но и да се зголеми безбедноста на граѓаните, бидејќи многу од нив се стари и по 50 години, па често се одронуваа малтери.

Градоначалникот Митко Јанчев изврши увид во градежните активности и нагласи дека до крајот на годината ќе нема нереконструирана зграда.