МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Пожарникарите од Противпожарната територијалана единица Кавадарци со брза интервенција вчера го изгаснаа пожарот кој изби во куќа во село Возарци. Предвизвикана е материјалната штета ,засега немаме информации за други неприлики. Градоначалникот ќе се направи се, за да му се помогне на семејството кое се соочи со пожарот. 271717700_5167674876609923_9083821217036358153_n