МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска се случи уште еден пожар во куќа во село Возарци,втор за два дена .Пожарот се проширил и во соседните куќи. Но Противпожарната територијална единица Кавадарци повторно со брза интервенција спречи поголема катастрофа и истиот е навремено изгаснат. Градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев, има ветување дека , ќе направи се да му помогне и на ова семејство, но истовремено упатува и апел до граѓаните да бидат повнимателни при греењето во своите домови и други објекти. 271736321_476473783836628_7869930687485053099_n