МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Учениците и наставниците на СОЗШУ „Ѓрче Петров,, денеска на локацијата -Глишички рид денеска продолжија со пошумувањата со нови 500 садници во рамките на активностите координирани од Национални шуми и Локалната самоуоправа за зглемување на еколошката свест за значењето на дрвјата во нашата непосредна околина:

Зборуваат :Горан Велковсски – директор на СОЗШУ„Ѓорче Петров“Марија Басова -зам. директорка на ЈП„Национални шуми„ и Митко Јанчев-Градоначалник на Кавадарци.

275943896_783637183025091_2044972882392316145_n 275987051_783637193025090_5061480852856714991_n 275995341_783637386358404_3947726503000500321_n (1) 276146637_783637239691752_8575175005131802182_n