МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градоначалникот Митко Јанчев ги завршува средбите со граѓаните за предлози за решавање на комунални проблеми и прашања во села и градот Кавадарци.Синоќа престојуваше во Урбаните заедници „Страшо Пинџур„ и „Браќа Џунови“.Граѓаните задоволни од соработката со Јанчев, администрацијата и Комуналец.Исполнети речиси сите барања на жителите за 2019, кој на верификацциони состаноци станаа дел од Предлог програмата за комунална изградба во 2019 година која треба да ја усвои Советот на Општината.Заедно со капиталните објекти ке бидат вложени над 250 милиони денари.