МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Асфалтирањето на памтрак патеката на површина од 850м/2 е во завршна фаза, по што следува уредување на останатите површини, односно вградување на слој од хумус и посадување на трева. Изведувач на работите е „Изолација“ ДОО Скопје. 311667653_661441265339878_1430368282112641251_n 311735337_661441152006556_1956093826754358887_n 311740843_661441255339879_4141833706411361110_n 311789610_661441198673218_8357485536847601522_n