МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Завршенa e изградбата и веќе во функција е гимнастичко-моторичкиот парк, кој е во склоп на Градски парк Кавадарци. Сега е пропширена понудата за слободни простори за забава и овој рекретивен декл од паркот е наменет за сите возрасти. Изведувач на работите беше „Изолација ДОО “-Скопје. 316135064_690081115809226_8734830676131976076_n https://www.facebook.com/100044220320067/videos/pcb.690081195809218/701452924499104