МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Пијаното е примарен музички инструмент во градинките со чија помош преку соодветно осмислена музичко – едукативна програма од страна на стручниот кадар дечињата ќе се релаксираат, но и ќе ги развиваат мототричките функции. Подарокт е поставен во клончето „Сонце“, но ќе го користат и останатите објекти во рамки на градинката не само за време на часовите по музичко образование, туку и за време на други посебни музички активности и приредби. На децата им посакуваме весели и безгрижни денови во градинка!... 337522539_706569524500619_2552181664065693281_n