МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

РТК.МК ЗАПОЧНА ДА ОБЈАВУВА, НОВА РУБРИКА, СО НАСЛОВ: ОД АРХИВАТА НА РТК.РУБРИКАТА СОДРЖИ СНИМКИ СО АВТЕНТИЧЕН ТОН И ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ ОД ОСУМДЕСЕТИТЕ,

ДЕВЕДЕСЕТИТЕ ГОДИНИ И ГОДИНИТЕ ПОТОА.

ЦЕЛТА НИ Е СО СЛИКА ДА ГО ДОЛОВИМЕ ЖИВОТОТ И СЕКОЈДЕЈВЕТО НА ГРАДОТ КАВАДАРЦИ ТОА ВРЕМЕ.

КВАЛИТЕТОТ НА СЛИКАТА Е ПОСЛАБ.ОД СВХС И ВХС КАСЕТИ ИСТИОТ Е ДИГИТАЛИЗИРАН.ЗАТОА ПРОСТЕТЕНИ ЗА НЕКОИИ МАЛИ ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМИ.