МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Чаршијата -душа на градот

Дуќаните на претпријатијата “Никола Тесла“, “Бошава“, зградата на Собранието на Oпштина Кавадарци, куќите на Игно Илиев- Оравечки и Ефтм Апостолов-Џамбазот, дуќаните на “Борово“, “Бел Камен“, “Прогрес“, “Вишешница“, “Трибор“ и “Раштани“.

Фотографијата е од фототеката на Музеј-галерија.