МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци како една од потписничките на Декларацијата за женско претприемништво на Националната платформа за женско претприемништво, го зајакнува женското претприемништво.

Во рамкиte на локалните акции на Националната платформа за женско претприемништво денеска се одржува обука ,,Решавање проблеми и креирање на бизнис идеи и иновации,, во општина КавадарциСе детектираа ризиците и можностите за раст и развој на женското претприемништво во локалната заедница.

viber_image_2023-09-22_17-58-37-285 viber_image_2023-09-22_17-58-37-345 viber_image_2023-09-22_17-58-37-401 viber_image_2023-09-22_17-58-37-464 viber_image_2023-09-22_17-58-48-036