МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Доктор Бошко Илиев сам опслужува 23 општини

Во пресрет на стартот на подготовките за следната спортска сезона спортските колективи и натаму тераат по старо.

Наместо со време да си ги обават прегледите тие вообичаено по се изгледа ке го чекаат последниот термин.

Спортската медицина во криза бидејќи младите се по ретко ја одбираат оваа гранка .

Во недостаток на кадри доктор Бошко Илиев покрива дури 23 општини