Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=3184
  [QUERY_STRING] => id=3184
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 38968
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 3.235.147.50
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_IF_MODIFIED_SINCE] => Mon, 08 Aug 2022 22:36:41 GMT
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1686395609.6492
  [REQUEST_TIME] => 1686395609
)
/Росоман/Проширување санација и косење на вегетација околу патишта
МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Општина Росоман посветена на актуелните прашања од истерес на граѓаните

Како што официјално информира Оштинската локална влест во Општина Росоман, под раководство на градоначалникот Бранко Јанев,покрај редовните веќе започна активности поврзани со комуналната изградба, изведува и други неопходни активности.

Поради победбедно одвивање на сообраќајот деновиве е пристапено кон проширување на локалниот пат до село Камен Дол а истовремено од причини поврзани со секодневните движења и безбедно одвивање на сообраќајот се врши санација косење на тревата и вегетација обрасната околу двете страни на локалниот патен правец кон село Манастирец.

37973263_2068047469881002_903975914411393024_n.jpg

37960464_2068046366547779_2310341648153837568_n.jpg