Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=4808
  [QUERY_STRING] => id=4808
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 54654
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 44.210.21.70
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1660198283.9307
  [REQUEST_TIME] => 1660198283
)
(Видео) АЛТЕРНАТИВНО СНАБДУВАЊЕ СО ВОДА НА СЕЛО МАНСТИРЕЦ
МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Локалната самоуоправа Росоман, посветено приоѓа кон решавање на потребите на сите села во Општината.Преку проект од „Милановото„ чешмиче до село Манастирец ќе биде доведена дополнителна количина вода со што ке го избегне недостигот особено во лето.Проектот е вреден 2 милиони 130 илјади денари со целосна покриеност од Буџетот на Општината.Градоначалникот Бранко Јанев, кој денеска ги посети градежните работи на ископ на доводот, задоволен од досега релизираните активности.

75446624_1013281675671825_5138773179610693632_n.jpg