МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Сигурна игра и голема ефикаснот на средбата Тиквеш -Плачковица.Победата ни во еден моменет не беше доведена во прашање.Стрелци на головите за Тиквеш : Мишов - хет трик и Митев.