МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Од Архивата на РТК - селото Шешково
Селото Шешково е едно од селата во Општината кое опустело со миграцијата 70-те години од минатиот век.Сепак некои од поранешните жители се враќаат за да ги зачуваат огништата на нивните предци. Како било овде пред 16 години.Репортажа на новинарот : Јован Ацев и камерманот :Блаже Малинков
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ