МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Во вториот дел на емисијата за Петар Анѓушев, тој говори за освојувањето на купот на Југославија во фудбал,неговата игра во ФК Тиквеш,формирањето на БОР, ангжманот во ФК Габер, ФК Вардар Неготино и поворно во ФК Тиквеш.