МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Никола Глиговов активен фудбалер на ФК Тиквеш о д 1972 до 1986 година.Со  фудбалот и понатаму се занимава како тренер на неколку тимови, па и на матичниот „Тиквеш“.Пред микрофонт на РТК.МК ја раскажа неговата приказна  за фудбалот кај нас.