МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во праскарникот на Димче Давчевски
Земјоделието е значајна за оние кои сакаат да живеат од него.Семејството Давчевски од Рибарци се потполно посветени на одгледувањето на аграрни култури.Во нивниот земјоделски имот,кој веке 15 год9ини го бработат,доминираат овошни дрвца:Најмновгу праски, кајсии, сливи,лозја, ореви,лешници…Димче Давчевски со кого разговаравме ,иако вели дека цените на праските годинава беа ниски, сепак не е незадоволен од квалитетот и родот.Тој вели од земјоделие може  да се живее...