МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Бранко Бошковски во младинската екипа на ФК Тиквеш прв пат заигал 1968 година.Потоа стана и стандарден првотимец на ФК Тиквеш.Тој е член на славната генерација фудбалери кои изборија пласман во Втората фудбалска  лига - Исток на поранешна Југославија.Фудбал престана да игра на 28 години поради повреда.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ