МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

KAКО СЕ ПРАВИ БУКОВЕЦ (благ и лут)

Горан Шандаров како специјалист за правење добра зимница и призводи и пиперки, коментира и препорачува како сами да подготвите буковец.Инаку тој сам прави.Бидејќи има многу пријатели и љубители на неговата надалеку прочуена зимница и производи од домашни земјоделски култури, тој секоја година бесплатно наградува тројца наши сограѓани. со симбилична количина буковец.Годинава оригинален буковец добиваат; Ристо Вешков, Петре Камчевски,Благој Бошковски и Лола Гагина.