МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Од Архивата на РТК ви нуди  средба со Камка Василева oд Неготино која живееше во три века.
Родена  1898 година , кога емисијата е снимена во 2000 година таа наврши 102 години.Цели 100 години помина  во минатиот век, и поживеа малку време во новиот 21 век.Како го помина животот, која е тајната на долговечноста?За да ги чуете рецептoт за долг живот гледајте ја ова емисија.