МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ ПУЛСИРАЛ ЖИВОТ ОД АНТИКАТА ДО СРЕДНОВЕКОВИЕТО

По повод- Светскиот ден на археологијата на 28 јули 2020 година , Музеј Галеријата организира научен симпозиум на кој познати професори говореа за археолошкото богатство со кое располага Тиквешијата посебно Општина Кавадарци која е предмет на истражување на археолозите од одамна.

М.Д.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ