МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Ѓоко Ѓорчев е еталблирано име на Македонската забавна естрада.Неговиот специфичен  глас , ако го чуете еднаш, ви останува врежан засекогаш ,исто како евергрините кои со задоволство ги пее.Затоа и  го доби  прекарот Македонскиот Том Џонс.Зад него се бројни фестивали во земјата и странство,грст награди стојат во неговите витрини.Ѓорчев е неуморен, и понатаму пее , снима и настапува на концерти.Деновиве  во Градскиот парк во Кавадарци имавме пријатна средба со него. Погледајте ја !
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ