МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Хуманитарната акција на КАВАДИОН - е наменета за собирање средства за лекување на Марина Ристова-млад човек од Кавадарци .РТК.мк разговара со Тони Коцев претседател на ,,Кавадион,,.