МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE


На Манифестацијата “Кога Кавадарци свиреше Rock’N’Roll 2017“  мастер клас по бас гитара и контрабас oдржа дипломираниот џез контрабасист Петре Ангелов Фиш, инаку музичар кому му се блиски и рокот и блузот, а особено џез музиката. Мастер класот помина со одличен џез концерт во времетраење од 45 минути, во кој беше објаснета на вистински начин структурата на џез композициите, на сцена, во живо.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ