МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Ексклузивно на РТК.МК - емисија за Добре Ставров по повод издавањето на книгата "120 години гимназија".
„120 години-Гимназиско образовнание во Кавадарци“ Ова издание од печат излезе деновиве, а наскоро ќе биде одржана промоција.За 120 години- гимназија завршиле 10.213 ученици.Во книгата се поместени 273 фотографии,30-табели. Книгата треба да се прочита и да ја има секое семејство во Кавадарци зашто на било кој начин, во многу наши семејстава барем еден член а некаде и две три генерации учеле Гимназија и ги има во книгата. Ова е 30-минутна емисија со авторот Добре Ставров
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ