МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Приказна за чевларот ДОКИ.
Доки е синоним за чевлар,барем за Кавадарци.Кога ке се спомене неговото име  се мисли на поправка на машки или женски чевел.Чевларството како и останатите занаети е на крајот од постоењето- изумира.Доки е меѓу последните ако не и последен активен чевлар во Кавадарци.Затоа и решивме да посветиме внимание на него и занаетот кој го работи 40-години.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)