МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Приказната на Димитар Влаинков за ракометот во Кавадарци е долга но интересна. Затоа во една емисија не стигнавме да кажеме се за него. Но тоа што успеавме да го снимиме доволно говори за неговиот придонес за кавадаречкиот ракомет.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ