МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ОД АРХИВАТА НА РТК - Село Бохула
Архивата на РТК ве води во поткожувското село Бохула.И некогаш но и сега во селото  има народ.Сега во  Бохула живеат нови генерации,современи земјоделци, викендаши, бизнисмени  синови и ќерки на негогашните стари боулци.Вреди да се погледа емисијата на Мики Виденовиќ снимена пред 15 години.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ