МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Од Архивата на РТК денеска ви ја нуди репортажата за село Чемерско реализирана 2001 година.
Автор е Јован Ацев кој со жителите на ова село разговара за животот некогаш но и пред 16 години.Од денешна позиција изменето е многу нешто.За да споредите погледајте сами.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ