МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

-ДЕНЕСКА Е БАДНИК УТРЕ БОЖИЌ.ВО МАКЕДОНИЈА А ПОСЕБНО ВО КАВАДАРЦИ МНОШТВО НАСТАНИ ПОВРЗАНИ СО НАЈГОЛЕМИОИТ ХРИСТИЈАНСКИ ПРАЗНИК.

Г...

За спас на Тиквешкото езеро.

За поседиците и состојбата на Тиквешко езеро ви предлагаме да го чуете Градоначалникот на Општината ; ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)