IGM TRADE

Во јуни 2019 година младите фудбалери родени 2006 и 2007 година на ГФК Тиквеш учествуваа на силен меѓународен турнир на пионери на познати фу...

Победата против Студент - Ино Спектар овде во Кавадарци, во салата на ДТВ Партизан- пред 27 години беше историска од спортски аспект.Еве ...

KAКО СЕ ПРАВИ БУКОВЕЦ (благ и лут)

Горан Шандаров како специјалист за правење добра зимница и призводи и пиперки, коментира и препор...

Овој натпревар се одигра во ДТВ Партизан пред над 1.000 гледачи на почетокот на деведесетите години од минатиот век..Женската кошарка беш...

Женската кошарка во Кавадарци остави посебен белег.Тиквеш Флорида беше најдобра екипа во женска кошарка кај нас.Натпреварите беа масо...

На свечноста во Ресторан БРИОНИ во Градскиот парк, на Тодор Гечевски му беше предадено признаниито најдобар центар на Кадетското прве...

Во ова епизода ке можете на го видите и чуете нашиот кoшаркарски ас Тодот Гечевски на почеткот на својата кошаркарска кариера и сега ( 202...

Во вториот дел на емисијата за Петар Анѓушев, тој говори за освојувањето на купот на Југославија во фудбал,неговата игра во ФК Тиквеш,ф...

СПОРТСКИ ВРЕМЕПЛОВ СО БранкоТрајковски-САЧМО - 50 ГОДИНИ ОД ФОРМИРАЊЕТО НА КК„ТИКВЕШ“- СО1Е04Погледнете што кажаа некогашните игра...

50 ГОДИНИ ОД ФОРМИРАЊЕТО НА КК„ТИКВЕШ“- СО1Е03Погледнете што кажаа историчарот Петре Камчев, претседателот на КФМ г-дин Перо Антиќ,...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)