МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ОД СРЦЕ ЗА ТОШЕ- E ВЕЛОСИПЕДСКИ МАРАТОН НИЗ МАКЕДОНИЈА, А ПРЕД ТОА БЕШЕ ОД НОВА ГРАДИШКА ДО КРУШЕВО - КОЈ ВЕЌЕ 4 ГОДИНИ ГО ВОЗАТ ВЕЛОСДИСТ...

Хуманитарната акција на КАВАДИОН - е наменета за собирање средства за лекување на Марина Ристова-млад човек од Кавадарци .РТК.мк разгов...

-ДЕНЕСКА Е БАДНИК УТРЕ БОЖИЌ.ВО МАКЕДОНИЈА А ПОСЕБНО ВО КАВАДАРЦИ МНОШТВО НАСТАНИ ПОВРЗАНИ СО НАЈГОЛЕМИОИТ ХРИСТИЈАНСКИ ПРАЗНИК.

Г...

За спас на Тиквешкото езеро.

За поседиците и состојбата на Тиквешко езеро ви предлагаме да го чуете Градоначалникот на Општината ; ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)