МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Барово спаѓа во Демиркаписка Општина.Тоа е распослано во богат земјоделски крај.Нивите имаат плодна почва.Земјата раѓа се ако ја работите, но ако одгледувате  лозја, тогаш грозјето ке ви биде со врвен квалитет.В ова село бевме 2000 година.Оттогаш поминале 17 години.Што е изменето досега ?