МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Регионалната ТВ Куќа -РТК- по втор пат во своето постоење директно ке ја пренесува најпосетената содржина  на Тиквешкиот гроздобер 2017-Тиквешкиот карневал.
На порталот РТК.МК и на ФБ профилот на РТК во живо следете што ке се случува на Градскиот плоштад на Кавадарци во сабота на 9 септември од 18 до 24 часот...
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ