МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Почитувани пријатели порталот РТК.МК со задоволство Ви ја најавува новата рубрика Тиквешки панорами.Рубриката  има за цел да се запознаеме со културните и природните богатства во Тиквешкиот регион. Запознајте се повеќе со Вашиот крај .Уживајте во убавините на својата околина. Наш прв предизвик е Спомен костурницата:
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)