МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

ОД АРХИВАТА НА РТК - Село Ресава
 Од Архивата за РТК, посветува внимание за нашите Тиквешки села .Овојпат ве враќаме во 2001 година кога  е реализирана емисијата „Што е лудо станало тоа село Ресава„ .Тоа е репортажа  чиј автор е Мики Виденовииќ,  која ја сними колегата –камерман  Пепи Ацев кој деновиве   прерано почина.Пепи  ке го паметиме како наш колега.Во негова чест РТК.МК ,кој  зачува дел од неговата впечатливост како снимател, ја доловуваме атмосферата во село Ресава кое и денесе место за убав живот покрај убавите лозја и Тиквешкото езеро во чија непосредна близина се наоѓа.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ