МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Куќата на Борис и Димо Димовски

На ова фотографија е прикажана куќата на браќата Борис и Димо Димовски, која се наоѓаше до старото градско игралиште во Маџирското маало. Фотографијата е од 1932 година.

Фототека на Музеј галерија