МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска Општина Кавадарци ги покани сите граѓани на Македонија и надвор од неа да дојдат во градот на грозјето и виното Кавадарци.

Започнува најголемата манифестација во овој крај „Тиквешки Гроздобер“, чија традиција трае над 50 години.

На прес конференцијата зборуваа градоначалникот Александар Панов и претседателот на агенцијата за организација на оваа манифестација Фимка Шопова

Видеото на следниот линк https://youtu.be/C00gKFY58cE