МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Ретка фотографија од железничката станица, пруга,од возот во село Дреново во 1917 година. Сe работи за пругата Градско-Дреново-Прилеп која ја изградила бугарската окупаторска армија за потребите на војската во времето на Првата светска војна.