Се известуваат граѓаните што живеат на улица „Блажо Алексов“ на потегот до новиот кружен тек кај зградите Белка зградите дека на

ден 19.09.2018 од 07 до 15 часот се замолуваат да ги препаркирааат своите возила.Имено станарите кои што имаат паркирано или ќе паркираат возила на паркингот пред зграда да ги препаркираат своите возила на друго место, како би можеле од ЈП Комуналец да ги да одбележат паркинг местата.

Комуналец ви благодари однапред.