МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во тек се работите за дислокација и реконструкција на канализациона мрежа на улица "25 ти Мај" .Предвидено е реконструкцијазта да се одн есува на должина од 100 метри.

56189885_2387084488182265_4453590140572401664_n.jpg