МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„На 29.07.2020 во периодот од 20.00 на 29.07. до 02.00 часот на 30.07.2020 на подрачјето на СВР Велес е извршена контрола на мопеди и мотоцикли, при што во Велес се регистрирани и санкционирани 20 прекршоци, во Кавадарци 27 и во Неготино пет прекршоци.„ се наведува во денешниот Билтен на МВР по извршената контрола .

м.д.