МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ВО САЛАТА НА ДОМОТ НА КУЛТУРАТА СЕ ИЗВРШИ ПРОМОЦИЈА НА ПРОЕКТОТ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА

Проектот „Ослободи го умот од корупција“ опфаќа 30 градови во државава и по 70 претставника од секој град. Поконкретно 35 млади од средните училишта и факултетите и 35 претставници на локалните институции како судовите, полицијата,локалната самоуправа и граѓанскиот сектор. Сите 2100 учесници ке станат членови на националната мрежа за подигање на свеста за корупција под името РАЗВОЈ. За самиот проект говореше неговиот раководител д-р Нелко Нелковски како и Крсте Соколов од ЛЕР при ЛС Кавадарци.

м.в.

00066